Wheeldoctor

“De WheelDoctor, voor een goede behandeling van beschadigde velgen t/m 22 inch.”

Vraag een offerte aan

Mooie velgen zoek je uit omdat ze bij jou en je auto passen. Des te erger is het als je per ongeluk een stoeprandje raakt. Gelukkig hebben wij de oplossing voor dit probleem: WheelDoctor. Velgen repareren voor nagenoeg een fractie van de nieuwprijs. VINCE Paint Clinic (Westland) mag als enige in België, Nederland en Luxemburg de WheelDoctor vertegenwoordigen.

Hoe werkt het..

Velgen Herstelservice

Wij kunnen uw velgen vakkundig en veilig repareren volgens de richtlijnen en veiligheidsvoorschriften van de TÜV. In de meeste gevallen zijn er maar een of twee velgen beschadigd en zijn we in staat de schade binnen 48 uur te herstellen. In het geval van meerdelige velgen, kan het wat langer duren. Uiteraard wordt u vooraf altijd door ons op de hoogte gesteld van de hersteltijd zodat u weet waar u aan toe bent.

Vraag een offerte aan

Velg beschadigd?
Aarzel niet en neem gelijk contact op

CONTACT OPNEMEN

Velgen Reinigen

Onze eerste stap in het herstellen van jouw velgen is het reinigen. Tegen regen, modder en sneeuw zijn jouw velgen in principe goed bestand. Wat dat betreft komt met goed schoonmaken met een warm sopje en zachte zeep al een heel eind. Met pekel en remstof is dat echter al een ander verhaal. Velgenreiniger is een stuk agressiever, maar verwijdert wel het hardnekkigste vuil en remstofresten zonder de lak of coating aan te tasten.

Velgen Repareren

Wanneer jouw velgen zijn gereinigd, wordt de reparatie voortgezet. Een bekraste licht metalen velg kan doorgaans zonder demontage van de band op de WheelDoctor gespannen worden. Met behulp van de verschillende slijpschijven met rotatie-methoden, kan de velg vervolgens vakkundig worden geschuurd. Dankzij de cardanische arm worden ook moeilijk bereikbare plaatsen geschuurd en kan de precieze plaats waar geschuurd wordt voortdurend worden geobserveerd. Met de WheelDoctor kunnen we uw licht metalen velgen ook hoogglans polijsten.

Velgen Spuiten

Wanneer de velgen zijn gerepareerd, worden ze opnieuw gespoten. De WheelDoctor heeft verschillende basislakken ontwikkeld, waarmee bijna alle licht metalen velgen in de oorspronkelijke kleur kunnen worden gespoten.

De identificatie van de kleuren gebeurt middels een speciaal door CARTEC ontworpen WheelDoctor kleurenwaaier met gespoten stalen. Als we er dan nog niet uitkomen, doen we een beroep op ons kleur-systeem van Glasurit die als onderdeel van BASF en leverancier van bandlakken aan de auto-industrie ook vele mogelijkheden biedt.

Wij zijn enige die voor u op de gepolijste rand van de velg een glaskeramiek kunnen aanbrengen. Door de laagdikte van 5µ lijkt het net of de rand kaal aluminium is en hoeft u hem NOOIT meer te polijsten. Ook hier geven wij garantie op.

Offerte aanvragen

VINCE Paint Clinic helpt u graag verder en neemt uw zorgen uit handen.
Neem direct contact op voor een van onze diensten.

    Selecteer keuze (verplicht)