Autoschade van der Ende heet vanaf vandaag Vince paint clinic.
Samen met de vernieuwde uitstraling sluit de nieuwe naam beter aan bij onze ambities en een duidelijkere positionering van ons bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming die tot doel heeft om gericht en duurzaam te innoveren en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft.

Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare naam gekozen. De nieuwe huisstijl symboliseert kracht en vernieuwing. Onze slogan “passie en perfectie in paint” vat goed samen waarom we het doen.

Vol trots kijken we terug op de afgelopen jaren en met de technische vernieuwingen en onze nieuwe uitstraling zijn we klaar voor de volgende stap en kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst van VINCE.

Uiteraard bent U van harte welkom om eens bij ons te komen kijken. Zo hebben we bijvoorbeeld naast een tweede spuitcabine een hightech scanner die onder de lak kan kijken en speciale apparatuur om beschadigde velgen weer in nieuwstaat terug te brengen.

Het vakmanschap en de service die U van ons gewend bent veranderen uiteraard niet.